1 kommentarer

Alltså, varför bloggar jag aldrig?!

Jag förstår verkligen inte varför jag aldrig kan få upp ett blogginlägg, om ens ett i veckan. Det händer liksom bara inte. Det är inte så att jag inte tycker om att blogga, det gör jag - men jag har ingenting att blogga om. Eller egentligen kan det kanske bero på att jag har annat jag fokuserar på om dagarna, eftersom jag både pluggar och jobbar. 
Jag vet att jag bara tjatar om att jag endast pluggar och jobbar hela tiden, men så är det ju tyvärr. Så här är det: Jag jobbar 55% på fritids, dvs 22 timmar, 4 dagar i veckan. Utöver detta jobbar jag 2 helger av 3 då vi har 3-veckorsschema, vilket gör att jag vanligtvis jobbar 2-3 helger i månaden. Sedan får vi inte glömma att jag, utöver det faktum att jag måste sätta mig och plugga efter jobbet, varje måndag åker och har föreläsningar. Detta gör alltså att jag har saker planerade varje dag i veckan, med undantag för de helger jag är ledig. Jag har räknat ihop att jag tillsammans med mina studier har 180% sysselsättning - 100% studier och ca 80% arbete. Tyvärr gör detta att jag inte har någon hobby längre.
 
Anledningen till att jag verkligen vill bli bättre på att blogga är att jag vill ha en hobby, hur tråkigt det än låter. Just nu tänker jag ju endast på saker jag måste göra på jobbet eller i plugget, även om jag kanske inte behöver. Hade jag haft en hobby hade jag troligtvis haft något annat att tänka på iallafall för en liten stund (ironin dock att jag bloggar om just det jag säger att mina tankar behöver komma bort från...). Hade jag fått in ett bättre flyt med att blogga tror jag även att jag hade börjat fotografera och pilla i photoshop mer igen, vilket jag älskar.
 

Vill även ni att jag ska börja blogga mer får ni gärna hjälpa mig!

Vad ska jag blogga om? 

Ska jag göra kollage och tips/"önskelistor"? 
Min favoritmusik? 
Min vardag? 
Bilder från min instagram? 
 
Hur som helst - vill ni hjälpa mig skulle jag bli jättetacksam! Jag vill även önska er en god fortsättning på 2018 och jag hoppas att ni hade en bra jul samt nyår, det hade iallafall jag. 
 
 
 
-----Kommentarer
tinabanck.se

Ibland måste man släppa på tvånget och låta bloggen sova, en vacker dag hittar man tiden igen. :)
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback