Alla tre glödlampor samt lamphållarna på bild ett kommer från Clas Ohlson. Hållaren i marmor kommer från Ö&B.
 

Bort med julen, äntligen!

Jag tog bort mitt julpynt för länge sedan, men mina julstjänor har suttit kvar i fönstren tills i fredags. Ville köpa nya lampor innan jag bytte, har nämligen haft ett par fula IKEA-lampor innan. Har velat byta superlänge, så ääntligen har jag tagit mig i kragen och hittat nya, lite snyggare lampor. 
Mitt nästa mission är att hitta gardinskenor och gardiner att ha i taket, istället för på stänger ovanför fönstret som jag har nu.
 

Snygga gardiner?

Kommentera gärna om ni har tips på några bra och prisvärda gardinskenor, samt snygga gardiner som blockerar ljus.
Det bästa är om det finns snygga mörkläggningsgardiner, dock tycker jag ofta att de alltid är så fula.. Funderar på "Vilborg" från IKEA, men vet inte om de är mörkläggande eller ej. 
-----Alltså, varför bloggar jag aldrig?!

Jag förstår verkligen inte varför jag aldrig kan få upp ett blogginlägg, om ens ett i veckan. Det händer liksom bara inte. Det är inte så att jag inte tycker om att blogga, det gör jag - men jag har ingenting att blogga om. Eller egentligen kan det kanske bero på att jag har annat jag fokuserar på om dagarna, eftersom jag både pluggar och jobbar. 
Jag vet att jag bara tjatar om att jag endast pluggar och jobbar hela tiden, men så är det ju tyvärr. Så här är det: Jag jobbar 55% på fritids, dvs 22 timmar, 4 dagar i veckan. Utöver detta jobbar jag 2 helger av 3 då vi har 3-veckorsschema, vilket gör att jag vanligtvis jobbar 2-3 helger i månaden. Sedan får vi inte glömma att jag, utöver det faktum att jag måste sätta mig och plugga efter jobbet, varje måndag åker och har föreläsningar. Detta gör alltså att jag har saker planerade varje dag i veckan, med undantag för de helger jag är ledig. Jag har räknat ihop att jag tillsammans med mina studier har 180% sysselsättning - 100% studier och ca 80% arbete. Tyvärr gör detta att jag inte har någon hobby längre.
 
Anledningen till att jag verkligen vill bli bättre på att blogga är att jag vill ha en hobby, hur tråkigt det än låter. Just nu tänker jag ju endast på saker jag måste göra på jobbet eller i plugget, även om jag kanske inte behöver. Hade jag haft en hobby hade jag troligtvis haft något annat att tänka på iallafall för en liten stund (ironin dock att jag bloggar om just det jag säger att mina tankar behöver komma bort från...). Hade jag fått in ett bättre flyt med att blogga tror jag även att jag hade börjat fotografera och pilla i photoshop mer igen, vilket jag älskar.
 

Vill även ni att jag ska börja blogga mer får ni gärna hjälpa mig!

Vad ska jag blogga om? 

Ska jag göra kollage och tips/"önskelistor"? 
Min favoritmusik? 
Min vardag? 
Bilder från min instagram? 
 
Hur som helst - vill ni hjälpa mig skulle jag bli jättetacksam! Jag vill även önska er en god fortsättning på 2018 och jag hoppas att ni hade en bra jul samt nyår, det hade iallafall jag. 
 
 
 
-----