0 kommentarer
 
Jag är ju en seriejunkie, och under de senaste veckorna har jag tittat på serien "Riverdale" som finns på Netflix. Jag har sett och läst massor om denna serie innan, men aldrig fastnat för den, utifrån vad man har hört och sett. Detta gjorde att jag aldrig har börjat tittat på seriern - förns nu. 
Jag skulle ljuga om jag sa att det är den bästa serien jag har tittat på, men den är iallafall värd att se. Riverdale kretsar omkring det mysteriska ödet av Jason Blossom, som helt plötsligt dog. Förutom Jason Blossom kretsar serien främst om Archie och hans tre kompisar, Betty, Veronica och Jughead. 
 
Serien blir lite av en mordgåta, där man tillsammans med karaktärerna i serien försöker komma på vad och/eller vem som har med Jason Blossoms död att göra. Det är just detta som gör att man vill forsätta att titta på serien när man väl har börjat titta. 
Jag tittade klart på säsong ett på ca 3 dagar, och nu har säsong 2 precis börjat på Netflix. Det enda tråkiga nu är att jag har kommit upp i datum och alla avsnitt släpps med en veckas mellanrum. 
 

Har du sett Riverdale? Vad tycker du om serien? 

 
-----Kommentarer- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback