2 kommentarer
1. Jag pluggar till grundskolelärare för åldrarna F-3. Utbildningen innefattar 100% studier, dock på distans. Detta gör att jag knappt är på min skola, endast några gånger i terminen (beroende på kursens upplägg). Jag måste dock åka till Hallsberg varje måndag för att titta på föreläsningar. 
2. Jag jobbar ca 80% - 4 dagar i veckan på ett fritidshem och 2-3 helger i månaden i en butik. Att plugga 100% och jobba 80% gör att jag i snitt är ledig ca (+-) 4 dagar i månaden.
3. Smink och fotografering är något som verkligen intresserar mig. Sminkat mig mer med ögonskugga har jag börjat med den senaste tiden, men fotografering gör jag knappt aldrig längre (förutom fotografering till bloggen). 
4. Förr älskade jag allt som hade med naglar och nagellack att göra, nu orkar jag knappt måla dom. Jag tycker dock fortfarande att det är väldigt fint och jag äger en massor med nagelsaker. 
5. Jag har jättesvårt för att titta på film eller serier utan att göra något annat samtidigt. Antingen måste jag sitta med mobilen/dator eller äta något.
 
 
6. Tobak är inget som intresserar mig överhuvudtaget, har aldrig provat att varken röka eller snusa. 
7. Jag vill jättegärna tatuera mig, men har inte gjort det än mest för att jag inte vet om jag passar i det. Har lite idéer som jag vill göra, dock är jag en person som inte vill göra något spontant utan eftertanke. Tyvärr är det nog också så att jag tänker lite för mycket på om jag kommer ångra mig i framtiden, om det skulle bli fult eller om den skulle bli ful när jag blir äldre.
8. Är (tyvärr) superdålig på att läsa nyheter. Läser sällan nyheter på exempelvis appar (dock får jag notiser från aftonbladet varje gång det händer något), utan får nästan alltid reda på nyheter via sociala medier. 
9. Jag älskar mediaproduktion, exempelvis att designa bloggar eller pyssla i photoshop. Jag kan störa mig på saker som inte ser (enligt mig) estetiskt bra ut, exempelvis andra bloggar/hemsidor eller word/pdf-dokument. Har exempelvis gjort egna mallar i word och powerpoint då jag vill att alla dokument/presentationer ska se fina och likadana ut.
10. Något jag är beroende av är kolsyra/kolsyrade drycker. Eller egentligen Coca Cola Zero eller Coca Cola Vanilj. Men ibland räcker det att jag dricker kolsyrat vatten för att stilla mitt sug. 
 
-----Kommentarer
clara

Oj, vad grym du är som klarar av att plugga heltid och jobba nästan heltid! Angående att tatuera sig, tog mig kanske 5 år från att jag kom på min första till att jag gjorde det. Är så himla nöjd med att jag vågade, men täntke som du att jag verkligen ville vara nöjd med platsen och tatueringen innan jag vågade. Kolla ut MÅNGA ställen så du hittar någon med exakt den tekniken du vill ha :)

Svar: Tack :) Ja, precis, det måste ju bli fint!
Daniella Järpenberg

10 här vi gemensamt. Älskar Cola Zero. Angående 7an så är jag mera spontan. Jag gjorde två tatueringar spontant förra året men jag är sjukt nöjd med dom nu när dom äntligen läkt ihop. En arabisk på tummen och en röd stjärna på mitten fingret :) sen har jag en minnes Tatuering till min pappa på samma arm. Haha alla mina sitter på höger sida.

Svar: Okej, vad roligt! Ja jag är väldigt sugen på att skaffa några små tatueringar :)
Daniella Järpenberg
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback