1 kommentarer

Just nu sitter jag i soffan framför tvn och tända ljus.

Jag hade tenta i onsdags och vet ni vad? Det är skönt att ha en fredag där man inte behöver tänka på plugg. Naturligtvis jobbar jag i helgen, som vanligt, men skönt att iallafall ha helgen ledig från plugg. 
Utöver en himla massa stress inför tentan, har jag även hämtat ut mina nya glasögon. Jag har gått med linser varje dag i över 2 år, då jag har tyckt att mina glasögon inte ger lika skarp syn som linserna. När jag var hos optikern för några veckor sedan visade det sig att jag har haft rätt, men också att mina linser är i fel styrka också, alltså har jag gått runt i fel linsstyrka ett tag också. Nu måste jag börja använda mina nya glasögon, då min ögon är väldigt ansträngda dels för att jag aldrig vilat de från linser, samt att de har haft fel "hjälp" dvs, styrka. 
 

Catch-up tid

I onsdags efter tentan åkte jag även hem till min kära vän Rode, för lite mys. Säger det varje gång, men det är så roligt att vi inte ses allt för ofta, men ändå inte har glidit ifrån varandra. Vi träffades i gymnasiet (6 år sedan?!) och har sedan dess träffats lite då och då, trots distans och ibland hektiska scheman. Men det är så roligt att träffas när man väl gör det!
 
Efter förra veckans 50-timmars-jobbvecka (dock på två ställen) känns det skönt att bara jobba 32 timmar. Dock skönt att vi (barnen) har haft lov under veckan och vi har kunnat hittat på annat än vanligt.

Här ovan ser ni exempelvis vårat läskiga fika vi åt igår.

 
 
-----Kommentarer
Sanna

Men mums! Vad fina grejer du gör. Tycker alltid det är så tråkigt när folk typ "förstör" maten och får den att se äcklig ut. Även om jag inte äter med ögonen så blir matupplevelsen mycket sämre om en får saker och ting att se äckligt ut. Tycker i alla fall jag, haha.
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback