Som sagt, det är snart min födelsedag..

Förutom de andra två önskeinläggen jag har gjort (önskelista & mässingsfavoriter), är någon av dessa sex adventskalendrar något som jag inte hade tackat nej till. 
Jag älskar både nagelvård, samt smink och skönhet, vilket fem av dessa kalendrar innehåller. Något som jag har börjat snöa in mig på nu, den senaste tiden, är ljus, som Yankee Candle-kalendern innehåller. Tyvärr innehåller den kalendern endast tealights - alltså värmeljus. Självklart hade det suttit fint med större ljus, men det går ju inte med tanke på priset.
Som sagt innehåller kalendrarna lite olika innehåll, men jag har även tittat efter kalendrar som har lite varierande prisklasser - beroende på hur mycket pengar man vill spendera (utan att man egentligen vet innehållet).
 

Nedan har ni (ad-)länkar till respektive adventskalender:

Nagelvård: Essie & Ciaté
Värmeljus: Yankee Candle
Smink & Skönhet: Rituals & The Body Shop.
(Sephoras kalender går inte att köpa online)
-----Just nu sitter jag i soffan framför tvn och tända ljus.

Jag hade tenta i onsdags och vet ni vad? Det är skönt att ha en fredag där man inte behöver tänka på plugg. Naturligtvis jobbar jag i helgen, som vanligt, men skönt att iallafall ha helgen ledig från plugg. 
Utöver en himla massa stress inför tentan, har jag även hämtat ut mina nya glasögon. Jag har gått med linser varje dag i över 2 år, då jag har tyckt att mina glasögon inte ger lika skarp syn som linserna. När jag var hos optikern för några veckor sedan visade det sig att jag har haft rätt, men också att mina linser är i fel styrka också, alltså har jag gått runt i fel linsstyrka ett tag också. Nu måste jag börja använda mina nya glasögon, då min ögon är väldigt ansträngda dels för att jag aldrig vilat de från linser, samt att de har haft fel "hjälp" dvs, styrka. 
 

Catch-up tid

I onsdags efter tentan åkte jag även hem till min kära vän Rode, för lite mys. Säger det varje gång, men det är så roligt att vi inte ses allt för ofta, men ändå inte har glidit ifrån varandra. Vi träffades i gymnasiet (6 år sedan?!) och har sedan dess träffats lite då och då, trots distans och ibland hektiska scheman. Men det är så roligt att träffas när man väl gör det!
 
Efter förra veckans 50-timmars-jobbvecka (dock på två ställen) känns det skönt att bara jobba 32 timmar. Dock skönt att vi (barnen) har haft lov under veckan och vi har kunnat hittat på annat än vanligt.

Här ovan ser ni exempelvis vårat läskiga fika vi åt igår.

 
 
-----