1 kommentarer
 
Alltså jag har redigerat denna bild i säkert 1 timme i Photoshop. Jag har heeelt glömt hur man får till fina bilder? Den är helt klart finare än orginalbilden, men jag är inte nöjd. Kan det inte bara vara lika lätt som när man redigerar bilderna på instagram? 
 
Hur som helst, just nu sitter jag och tittar på Greys Anatomy efter att ha pluggat hela dagen. Hade en 7 minuters redovisning på engelska igår, och jag tycker det är så jobbet att prata engelska. Även om jag gör det i princip varje dag på jobbigt, så blir det så jobbigt när man måste prata inför andra och samtidigt veta att man ska bli bedömd på sin formulering och uttal.
Idag och imorgon måste jag skriva en uppsats på engelska, innehållandes 1500-2000 ord. Har lite panik över detta då uppsatsen ska in på söndag. Jag jobbar fredag och lördag, och lördag kväll ska jag ut och äta med jobbet, så vill ha det mesta klart innan söndag, då den ska in. 

Igår åt jag iallafall sushi - jag älskar sushi! Förr tyckte jag det var superäckligt, men nu är det och tacos mina favoriträtter, helt klart! Brukar oftast äta Sushi Yamas lax/rullar, men igår köpte jag på ett nytt ställe, dock är räkorna inte något jag vanligtvis vill äta.

Har ni någon speciell favoritmaträtt, vilken isåfall?

 
-----Kommentarer
Days by Johanna

jag redigerar aldrig bilderna, just för jag inte kan haha

hoppas det går bra med uppsatsen.
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback