1 kommentarer
Jag har tittat på Therese Lindgrens youtubekanal i 1-2 år nu och hennes videos är alltid så bra - underhållande och lagom personliga. Hennes videos är alltid de videosarna som jag klickar in på först om man har flera som laddat upp någonting samtidigit - men nu har hon fått en konkurrent! En annan youtubekanal som jag verkligen har fastnat för under de senaste månaderna är Jon Olssons.
 
 
I grund och botten är Jon en professionell skidåkare från Sverige, men nu är han nog mest känd för sina "daily vglos" som han producerar tillsammans med sitt team. Men även om detta är vloggar så är de inte som alla andra vloggar. Jag älskar tillexempel Thereses vloggar, men det är stor skillnad på Thereses och Jons. Anledningen till att jag älskar att titta på Jons vloggar så mycket är på grund av kvalitén och det estetiska i videosarna - det känns som att man tittar på film när man tittar på dessa videos. Jag älskar verkligen bilder eller klipp/filmer som är genomtänkta och man ser att det ligger arbete bakom. Ofta ligger det även bra kamerakvalité och redigering bakom bra vloggar (enligt mig) men jag är verkligen en sucker för videos som är filmade och redigerade på det sättet som Jon Olssons videos är. 


Jon är tillsammans med bloggaren Janni Delér och de bor i Monaco & Marbella. Något som gör vloggarna ännu mer intressant är det äventyrliga livet som han har - och något som man kanske själv är avundsjuk över. Här ovanför ser ni två vloggar som jag tycker att ni ska kika på, speciellt om ni aldrig har tittat på Jon Olssons vloggar förut! 
 
 
-----Kommentarer
Bella

Hans videos är grymma, älskar dom!
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback