4 kommentarer

Här har ni fem bloggar jag klickar mig in på i princip varje dag. Listade i alfabetsordning.

 
Andrea Hedenstedt
Innan jag ens visste att Andrea hade en blogg, så följde jag nog henne på Twitter pågrund av hennes kloka värderingar och roliga tweets. Har följt hennes blogg i kanske 2 år nu, och följer nu alla hennes sociala medier. Anledningen till att jag har fastnat för Andrea är för att hon har så härlig personlighet som strålar ut i alla hennes medier.
  
Hanna Friberg
Jag har följt Hanna under en ganska lång tid, men då lite till och från. Nu den senaste tiden har jag hittat tillbaka til hennes blogg, främst för att hon precis har gjort en bröstoperation som jag tycker är intressant att läsa om. 
 
Mathilda Lundqvist
Mathilda och Andrea (som nämndes ovan) har tillsammans en podcast tillsammas, vilket är anledningen till att jag fastnade för Mathilda. Började lyssna på bloggen i och med att följa Andrea, men när jag började lyssna på podden (för 1,5 år sen kanske?) kände jag igen mig så mycket i Mathilda. 

Rode Gradin
En av mina bättre vänner under gymnasiet. Vi umgicks varje dag och redan då läste jag såklart Rodes blogg. Nu efter gymnasiet läser jag bloggen främst för att fortfarande få en insikt i Rodes liv, då hon bor och pluggar i Stockholm. Vi är också ganska lika och har oftast samma värderingar, vilket man ibland får ta del av i bloggen. Nu praktiserar hon på blogg.se, och jag är så avundsjuk!!  

Sanna Preifelt Uribe
Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ens ihåg när jag började följa Sanna? Har följt henne så många år! Förr följde jag bloggen främst på grund av att Sanna var min förebild gällande bloggdesign och htmlkoder, som jag sysslade lite med när jag gick i högstadiet. Nu följer jag Sannas blogg (och andra sociala medier) på grund av hennes otroligt fina och estetiska bilder. 
 
 
-----Kommentarer
Rode Gradin

Goa du!! Vad härligt att du bloggar igen :D vi får träffas (nu måste det bli av!) när jag är hemma i april en sväng. Kram!

Svar: Ja det måste vi verkligen!!
Daniella Järpenberg

Maxarna

Tack för tipset på bloggar. De ska jag spana in.. Alltid kul med nya bloggar..

Svar: Det är superbra.. Minimal insats hög avkastning.. Jag skickar en inbjudan till dig ikväll samt ett mail där jag berättar lite mer.. 👌

Jenny

så många fina bloggar, och Sanna, bästa tjejen alltså!

LIV

Åh vad kul med lite tips, läser också Sannas, så fin och bra!
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback