Jag har tittat på Therese Lindgrens youtubekanal i 1-2 år nu och hennes videos är alltid så bra - underhållande och lagom personliga. Hennes videos är alltid de videosarna som jag klickar in på först om man har flera som laddat upp någonting samtidigit - men nu har hon fått en konkurrent! En annan youtubekanal som jag verkligen har fastnat för under de senaste månaderna är Jon Olssons.
 
 
I grund och botten är Jon en professionell skidåkare från Sverige, men nu är han nog mest känd för sina "daily vglos" som han producerar tillsammans med sitt team. Men även om detta är vloggar så är de inte som alla andra vloggar. Jag älskar tillexempel Thereses vloggar, men det är stor skillnad på Thereses och Jons. Anledningen till att jag älskar att titta på Jons vloggar så mycket är på grund av kvalitén och det estetiska i videosarna - det känns som att man tittar på film när man tittar på dessa videos. Jag älskar verkligen bilder eller klipp/filmer som är genomtänkta och man ser att det ligger arbete bakom. Ofta ligger det även bra kamerakvalité och redigering bakom bra vloggar (enligt mig) men jag är verkligen en sucker för videos som är filmade och redigerade på det sättet som Jon Olssons videos är. 


Jon är tillsammans med bloggaren Janni Delér och de bor i Monaco & Marbella. Något som gör vloggarna ännu mer intressant är det äventyrliga livet som han har - och något som man kanske själv är avundsjuk över. Här ovanför ser ni två vloggar som jag tycker att ni ska kika på, speciellt om ni aldrig har tittat på Jon Olssons vloggar förut! 
 
 
----- 

I veckan var jag till Kicks för att titta om det finns någon bra primer som jämnar ut hudtonen.

Min hy är lite bråkig när det gäller primers och foundations, speciellt primers. Ibland lägger sig min foundation tillexempel ovanpå primern och ibland blir allt bara en pannkaka och jag måste tvätta bort allt för att göra om igen, men utan primer. Jag använder idag ingen annan primer än Niveas aftershave balm som Nikkitutorials tipsade för länge sedan. Jag är en rätt blyg person och brukar köpa saker via internet, men när jag var till Kicks bestämde jag mig för att fråga om lite provburkar istället för att lägga pengar på sånt som jag kanske inte kommer vara nöjd med i slutändan. 
Har aldrig frågat om prover innan, men gud vad smidigt! Nu har jag dessa tre prover hemma som jag ska prova några gånger; Kicks Blur Primer, Smashbox Photo Finish Color Correcting Foundation Primer samt Lumene Blur Foundation

Brukar ni fråga efter provburkar att ta hem? 

 
----- 
Alltså jag har redigerat denna bild i säkert 1 timme i Photoshop. Jag har heeelt glömt hur man får till fina bilder? Den är helt klart finare än orginalbilden, men jag är inte nöjd. Kan det inte bara vara lika lätt som när man redigerar bilderna på instagram? 
 
Hur som helst, just nu sitter jag och tittar på Greys Anatomy efter att ha pluggat hela dagen. Hade en 7 minuters redovisning på engelska igår, och jag tycker det är så jobbet att prata engelska. Även om jag gör det i princip varje dag på jobbigt, så blir det så jobbigt när man måste prata inför andra och samtidigt veta att man ska bli bedömd på sin formulering och uttal.
Idag och imorgon måste jag skriva en uppsats på engelska, innehållandes 1500-2000 ord. Har lite panik över detta då uppsatsen ska in på söndag. Jag jobbar fredag och lördag, och lördag kväll ska jag ut och äta med jobbet, så vill ha det mesta klart innan söndag, då den ska in. 

Igår åt jag iallafall sushi - jag älskar sushi! Förr tyckte jag det var superäckligt, men nu är det och tacos mina favoriträtter, helt klart! Brukar oftast äta Sushi Yamas lax/rullar, men igår köpte jag på ett nytt ställe, dock är räkorna inte något jag vanligtvis vill äta.

Har ni någon speciell favoritmaträtt, vilken isåfall?

 
-----