0 kommentarer
 

Suprise!

Vid kl 18 i måndags checkade jag och Sara in på Scandic Winn i Karlstad. Eftersom Sara fyllde år i tisdags bestämde jag mig för att överraska henne med en hotellnatt i Karlstad, måndag till tisdag. När jag kom hem till henne efter hon slutat jobbet, visste hon ingenting och det var så roligt att få överraska henne med en upplevelse/aktivitet, istället för en present som kanske inte riktigt hade uppskattats lika mycket. 

Efter incheckningen tog vi en drink på deras uteservering, vilket även följdes av shopping på hemmakväll, middag på pinchos och fler drinkar. Så mysigt att egentligen inte ha några planer eller tidsbegränsningar - utan bara sitta och prata med någon man tycker om. Nästa år har vi känt varandra i 10 år, och det känns liksom som att vi aldrig kommer att splittras från varandra, även om vi inte umgås hela tiden. 
Vid 00.00 låg vi i sängen och vaknade sedan upp ca 9 timmar senare, och började Saras 22 årsdag med en god hotellfrukost! Eftersom Saras familj också hade planer åkte vi hem redan vid 10.30-11.00 - men vad gör det, när vi hade en supermysig kväll tillsammans, jag och min bästis 
 
 
-----Kommentarer- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback