Café Pause i Marieberg Galleria

Här ovan ser ni några sallader som kanske inte ser så mycket ut för världen, men det är goda!
Jag och Rode bestämde oss för att träffas idag, efter att inte ha träffats på ett tag. Tyvärr blir det så att man kanske inte träffar varandra så ofta som man vill, när två scheman ska ses över och man måste hitta en dag som passar två parter.
Vi gick i gymnasiet tillsammans och förutom Sara (som bor 15 minuter härifrån), är Rode den enda som jag träffar från min gamla klass. Det som gör det lite svårare för oss att ses oftare är dels 1) att Rode under de senaste 2 åren har pluggat i Stockholm 2) vi bor på två olika sidor av Örebro. Men ibland, som idag, ses vi och det är lika mysigt varje gång, att liksom bara prata ikapp och umgås. 
----- 

Söndagsjobb och kalasglass

Efter dagens arbetspass blev det en liten tripp till Arboga och Glass & Berså. Det är alltså ett glasställe, lite likt Smultronstället i Söderköping, som säkert många känner till. Det serveras 10-15 olika glassorter med olika toppings, i samma stuk som de glassarna på bilderna. Jag åt en glass med en donut - supergott, men lite otympligt när man skulle äta glassen som låg under. 
 

Hur som helst, imorgon är jag äntligen ledig igen!

Under julimånad har jag jobbat alldeles för mycket och det känns så bra att jag endast jobbar 3 dagar denna vecka + ett möte på fredag. Nästa vecka börjar jag jobba som fritidsledare och jag är faktiskt lite nervös - även om jag har arbetat på samma fritids förr. Nu kommer jag dock ha mer ansvar samt planeringstid. Imorgon ska jag äntligen träffa Rode igen, efter - som vanligt - alldeles för länge sedan!
----- 

Sitter just nu och äter sushi - min favorit!

Kom precis hem efter att ha tittat på en fotbollsmatch som två av mina lillebröder var med och spelade. 
Har (äntligen!) vart ledig idag, som vanligt jobbar jag i princip varje dag under sommaren. Pluggar ju vanligtvis, vilket gör att jag jobbar mer än vanligt under sommaren när mina kollegor har semester. Detta år har jag dock inte ledigt igen efter sommaren som jag vanligtvis har (då jag börjar jobba mindre i och med att skolan börjar), utan jag kommer börja jobba 50% på ett fritids samtidigt som jag fortfarande kommer att jobba i den butiken jag jobbar i nu, dock endast på helgerna. Vi får se hur jag lyckas med att jobba 50% + helger, samtidigt som jag pluggar.

Förhoppningsvis går det bra - jag är ju en sådan person som blir uttråkad av att vara ledig.


PS! Har även köpt en ny kamera som jag älskar, det blev tillslut en Sony A5100. 
-----