Plugg och jobb

Som vanligt har jag inte tid för att blogga när jag har massor med plugg på gång. I onsdags hade jag årets sista tenta, vilket känns skönt! Dock har vi en tenta den 22 januari igen, vilket betyder att det inte direkt blir jätteledigt under jul och nyår. Dock ska jag vara ledig från jobbet i mellandagarna, vilket gör att jag kommer att vara ledig under en sammanhängande vecka för första gången på säkert 2 år. Ser fram emot detta!
 

En månad senare och 1 år äldre

Under denna månad utan att ha bloggat har jag bland annat hunnit med att fylla år. Jag är nu mer 22 år gammal och börjar få lite ångest, haha - även om jag inte ens är gammal. Anledningen är nog mest för att det känns som att tiden står still och jag bara gör samma sak hela tiden, detta beror dock säkert mest på att jag har pluggat i 2.5 år. 
Förra helgen var en toppenhelg, verkligen! Förutom att jag var ledig, spenderade jag lördagskvällen tillsammans med mina Hemköpstjejer. Vi åt middag och plock, drack vin, dansade och bara pratade. Det är sådana kvällar man borde ha oftare - längtar redan till nästa! 
Nästa helg blir också en kompishelg, dock spenderas den med mina gamla högstadietjejer som jag inte har träffat på ett år. Vi ska äta sushi och antagligen prata ikapp om den tiden då vi inte har setts. 

En toppenmånad - älskar att umgås med vänner! 

-----