0 kommentarer
 

Officiellt slut på sommaren

Idag är det söndag och söndagsångesten är rejäl idag. För tre veckor sedan började jag arbeta som fritidspersonal och har under dessa tre veckor jobbat 100% samtidigt som jag har jobbat 10-20 som butiksbiträde på helgerna. Just denna helg har jag vart ledig - vilket har varit sååå skönt. 
Från och med imorgon återgår jag till mina vanliga rutiner. Skolan börjat, och jag börjar på termin 5 av 8, vilket betyder att jag snart har mindre plugg kvar än vad jag redan har gjort, vilket känns bra. Från och med imorgon kommer jag även bara jobba 55% istället för 100% som fritidspersonal. Lite tråkigt måste jag faktiskt säga, men samtidigt är det rätt klokt ändå om jag ska hinna med att plugga 100% samt arbeta i butik på helgerna. 
 
Det tråkiga med denna söndag är att jag vet att 1) sommaren officiellt är slut (även om jag har jobbat ändå) 2) det troligtvis kommer att bli en tuff höst då arbete ska kombineras med plugg. Jag får självklart "skylla mig själv", samtidigt som jag är glad att folk vill ha mig som anställd. 

Sedan blir jag även lätt rastlös utan att sysselsätta mig..

 
-----Kommentarer- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback