Officiellt slut på sommaren

Idag är det söndag och söndagsångesten är rejäl idag. För tre veckor sedan började jag arbeta som fritidspersonal och har under dessa tre veckor jobbat 100% samtidigt som jag har jobbat 10-20 som butiksbiträde på helgerna. Just denna helg har jag vart ledig - vilket har varit sååå skönt. 
Från och med imorgon återgår jag till mina vanliga rutiner. Skolan börjat, och jag börjar på termin 5 av 8, vilket betyder att jag snart har mindre plugg kvar än vad jag redan har gjort, vilket känns bra. Från och med imorgon kommer jag även bara jobba 55% istället för 100% som fritidspersonal. Lite tråkigt måste jag faktiskt säga, men samtidigt är det rätt klokt ändå om jag ska hinna med att plugga 100% samt arbeta i butik på helgerna. 
 
Det tråkiga med denna söndag är att jag vet att 1) sommaren officiellt är slut (även om jag har jobbat ändå) 2) det troligtvis kommer att bli en tuff höst då arbete ska kombineras med plugg. Jag får självklart "skylla mig själv", samtidigt som jag är glad att folk vill ha mig som anställd. 

Sedan blir jag även lätt rastlös utan att sysselsätta mig..

 
----- 

Nytt, men ändå inte.

För någon vecka sedan var jag och investerade i lite nytt till min sminkkollektion. Egentligen inget nytt, nytt, utan endast påfyllnad. Real Techniques svampar använder jag varje gång jag sminkar mig, både att blanda ut foundation med, samt att "bakea" puder med. Det pudret jag använder för att "bakea" med är Kicks Translusent powder, det är superfinmalet och perfekt till att använda under ögonen. Innan jag började med denna procedur blev det alltid superfult och kakigt under mina ögon. Jag "bakear" inte med puder speciellt länge eller använder massvis med puder, utan använder endast litegrann och tycker att det gör så stor skillnad när man "trycker" fast pudret.

Har ni inte provat? Gör det!

Det som behövs är alltså en fuktig svamp och ett transparent puder. 
-----