0 kommentarer
 

Hej och hallå!

 Idag är det den 2 maj och det börjar kännas mer och mer som sommar, även om jag tycker att detta år har gått så. himla. fort!! Jag har för tillfället min första VFU-period och när den är slut är det bara 3 veckor kvar tills "sommarlovet", känns så orimligt? Det ska bli skönt att inte behöva tänka på plugg, men samtidigt vet jag att jag kommer att ha att göra iallafall. 
Utöver det händer det inte speciellt mycket.. Köpte en ny bil för ca en månad sedan om jag inte nämnt det, sedan ska mitt badrum rivas och renoveras med start nästa vecka. Det kommer förhoppningsvis bli superbra, eftersom anledningen är att jag har haft problem med mina avloppsrör i min lägenhet och haft stopp 5-6 sedan jag flyttade in i juli. Ska bli skönt att (troligtvis) slippa oroa sig för det i framtiden. 
 

Har förövrigt köpt två nya paletter från BH cosmetics nyligen, en som Shaaanxo - från YouTube - har producerat, samt en som Carli Bybel, också är känd genom YouTube, har framtagit tillsammans med BH. Är någon intresserad av en lite närmre titt kan jag absolut lägga ut fler bilder så småningom. 

 
 
 
 
 
-----Kommentarer- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback