Ännu en vecka påbörjad...

Denna måndag har bestått av pluggande och jobbande, vilket i princip hela veckan kommer bestå av. Imorgon börjar jag äntligen jobba i min vanliga skola igen, eftersom min praktik tog slut i fredags. Känns som att jag har varit på praktik jättekort tid, medans det känns som att jag vart ifrån min vanliga klass/skola i evigheter. Hoppas att barnen kommer ihåg mig, haha! 
Som sagt, kommer denna vecka bestå av plugg. Har deadline på onsdag för 3 olika saker, en deadline den 1/6 och även en annan sak som ska vara inlämnad innan vi slutar kursen. Känns som att det är så mycket plugg på så lite tid. Känns verkligen bra att det snart är sommar. 
Känner dock att sommaren ändå inte kommer vara lugn, eftersom jag kommer jobba som simskolelärare igen och även på Hemköp som vanligt. Detta år har vi utökat simskolegrupperna med två till grupper, så nu kommer vi jobba 6h varje dag med simskolan, istället för 4h, men det blir nog bra. Jag tycker ju om att vara simskolelärare.
 

Renovering.

Något annat som händer är att mitt badrum håller på och renoveras, detta är tredje veckan, så nu börjar allt komma på plats igen. Eftersom jag har haft problem med mitt avlopp 5 gånger sedan jag flyttade in i juli, bestämdes det för 1-2 månader sedan att mitt badrum skulle renoveras och därmed också byta alla rör. De fick alltså riva allting - allt porslin, väggarna, golven och borra i golvet så de kunde byta rören. Nu har jag iallafall ett golv igen och halva väggarna är klara, så förhoppningsvis är renoveringen klar denna vecka. 
 

Hoppas allt är bra med er! 

----- 

Hej och hallå!

 Idag är det den 2 maj och det börjar kännas mer och mer som sommar, även om jag tycker att detta år har gått så. himla. fort!! Jag har för tillfället min första VFU-period och när den är slut är det bara 3 veckor kvar tills "sommarlovet", känns så orimligt? Det ska bli skönt att inte behöva tänka på plugg, men samtidigt vet jag att jag kommer att ha att göra iallafall. 
Utöver det händer det inte speciellt mycket.. Köpte en ny bil för ca en månad sedan om jag inte nämnt det, sedan ska mitt badrum rivas och renoveras med start nästa vecka. Det kommer förhoppningsvis bli superbra, eftersom anledningen är att jag har haft problem med mina avloppsrör i min lägenhet och haft stopp 5-6 sedan jag flyttade in i juli. Ska bli skönt att (troligtvis) slippa oroa sig för det i framtiden. 
 

Har förövrigt köpt två nya paletter från BH cosmetics nyligen, en som Shaaanxo - från YouTube - har producerat, samt en som Carli Bybel, också är känd genom YouTube, har framtagit tillsammans med BH. Är någon intresserad av en lite närmre titt kan jag absolut lägga ut fler bilder så småningom. 

 
 
 
 
 
-----