2 kommentarer
 
Hej hörrni! 
Förut var jag jätteintresserad av smink och skönhet, men sedan i somras har jag inte alls känt att jag vill sminka mig. Anledningen har vart att min foundation/concealer liksom har "släppt" medans jag har applicerat det på huden, eller att min foundation har lagt sig kakigt och konstigt på min hy (inte mina bilder, men min hy blir ungefär såhär: bild 1, bild 2).. Jag är en person som tittar väldigt mycket på beautygurus på youtube och känner mig så osäker när jag ser hur fina alla de tjejerna är. 
Jag vet egentligen inte vad som är felet, men just nu kan jag bara ha på mig bb-cream blandat med hälften bb-cream och hälften dagkräm. Detta ger mig inte jättemycket täckning. men det är i princip bara då jag inte får fult resultat. 
Jag har sett på en skönhetsgrupp på facebook att det kan bero på att man dricker för lite vatten (vilket jag är medveten om att jag gör). Jag kan även gissa på att jag faktiskt inte har oljig hy, även om jag blir oljig under dagen. Jag vet att huden producerar mer och mer olja under dagen om den inte får tillräckligt, vilket kan vara fallet. Jag har börjat använda arganolja eller ricinolja på kvällen istället för nattkräm anpassad för oljig hy. 
 

Har ni några tips på någon bra basprodukt? 

Jag känner att jag vill köpa nytt smink - men jag behöver tips. Har ni något favoritsmink? Jag behöver tips på främst köpa nya basprodukter, då det är det jag använder mest. Speciellt någon bra foundation, men berätta gärna annat smink också. Har ni också haft samma problem som jag? Hur gjorde ni isåfall för att bli av med det? 
 

Som en liten sidenote undrar jag även om ni skulle tycka att det var roligt om jag började blogga lite mer regelbundet, men då mer om min vardag? 

 
-----Kommentarer
Anonym

Hmm, the body shop har väldigt bra sminkprodukter (+ de är inte djustestade vilket för mig är ett MÅSTE). Men jaa det skulle vara så roligt om du började blogga mer regelbundet!! 😄😄

Maria

Bareminerals?? Har du testat de? De ger bra täckning och lägger sig super fint på huden. Ett plus är ju också att de är skonsamma mot huden. Det skulle absolut vara jätteroligt om du satte igång lite "seriöst" med bloggandet!
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback