1 kommentarer
 
Min lediga lördag har spenderats till störst del på en fotbollsarena i Södertälje. Min lillebror spelade mot Syrianska och eftersom jag bara är ledig var tredje helg försöker jag passa på att titta på fotboll när jag kan, eftersom jag tycker om att se mina lillebröder spela. Imorgon ska jag bara städa hela dagen, plugga lite och sen iväg mot kvällen igen och titta på nästa lillebror som spelar fotboll - det låter väl roligt? 

Nästa vecka blir det plugg för hela slanten, plus jobb. Nästa vecka är även sista veckan jag jobbar i "min" klass innan jag ska ut på praktik i 5 veckor. Även om jag garanterat kommer lära mig mycket lärorika saker under min praktik så kommer jag såklart sakna att vara i den klassen jag har varit i ca 3 dagar i veckan sedan i september. Känns lite som att jag sviker klassen och fröknarna när jag ska vara borta så långe, även om jag vet att dom ville ha mig i klassen, även om de visste om att detta skulle inträffa - vilket samtidigt gör mig lite glad
När jag sen kommer tillbaka till klassen vecka 21, är det bara två veckor kvar tills dom slutar skolan och det är dags för sommarlov.. så tråkigt! Känns dock sjukt att tänka att det isåfall inte alls är lång tid kvar tills t.ex. simskolan börjar?? Snart är det liksom redan juni?! 
 
Nej nu ska jag väl gå och lägga mig i sängen och sova, låter som en bra plan! Hejdå och hoppas ni har/har haft en bra helg. 
-----Kommentarer
josephine Asplund

Hoppas du får en underbar dag & lycka till med bloggen! Kram<3
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback