0 kommentarer

SUPRISE

Förra torsdagen (den 19 november) fyllde jag 20 år. Det hände inget märkvärdigt den dagen, vi hade firat mig helgen innan och jag pluggade bara hela dagen. Däremot tänkte jag berätta lite om vad som hände i helgen! I fredags jobbade jag först på skolan på förmiddagen, var hemma mellan 13 - 16 och kände väl mest att jag bara ville ligga i sängen resten av dagen eftersom jag frös så mycket.. men icke, jag skulle jobba 16 - 20.30 på Hemköp. Satt i kassan som jag brukar och klockan närmade sig 19, min arbetskollega skulle gå hem och det var inget konstigt med det. Meen, sen helt plötsligt kommer Sara och Eve in framför mig vid kassan och säger "Du slutar nu!" jätteglatt.. dock trodde jag att dom hade tagit fel på tiden och sa "Nej, jag slutar kl 20.30". Sara säger att jag visst slutade och jag förstod ingenting, tills mina kollegor och mamma också kom och log - då förstod jag att det var något lurt på gång. 
Fick gå ut och stämpla ut, sen hem en snabbis och byta om till "fina och bekväma kläder", jag fick dock inte veta vad vi skulle göra eller vad jag skulle ta med mig. Vi åkte hem till Eve och när vi kom in till hennes lägenhet var det kolsvart "eftersom lamporna var trasiga" (haha!). När jag gick längre in i lägenheten och Sara eller Eve skulle gå och tända en lampa, hoppar alla fram och ropar "GRATTIS!" (eller något liknande, kommer inte riktigt ihåg, sorry!!). Sara och Eve hade alltså ordnat en överraskningsfest åt mig!!! Så fint. Jag pratade om det med Sara i somras - att jag antingen ville vara med och fixa en eller vara med om en själv. Jag gick och la mig kl 04 på lördag morgon efter en rolig kväll.

Myskväll

Jag och Eve gick upp vid 11.30 på lördagen och städade lite innan vi vid 15 åt lite pizza med Sara. Blev hämtad vid 16 och senare på kvällen fick jag besök och lite presenter. Ännu senare kom även Sara och Eve hem till mig för lite mys som jag hade planerat någon vecka tidigare. Vi tittade på Magic Mike XXL, åt ost, kex och tillbehör och drack lite cider - så mysigt. Tänk att jag, Sara och Eve var bästa vänner under högstadiet men inte alls umgicks mycket efter det. Jag och Sara gick i samma klass i högstadiet, men jag och Eve har knappt träffats sedan vi slutade 9an. Även om det är 4 år sedan vi var så tajta, känns det som att det var igår. 

Jag är så nöjd med min födelsedagshelg och jag är verkligen så tacksam över att jag har så fina människor i min omgivning. Hade aldrig ens en tanke om att jag skulle få uppleva en överraskningsfest. Att de på min jobb dessutom visste om det och hade ordnat så jag kunde gå hem tidigare (eller snarare kidnappas av mina vänner, haha!) gör mig också så glad. Efter en lite halvt förvirrande text vill jag bara avslutningsvis tacka alla som hade något med denna helg att göra - jag är super tacksam. 
 
 
-----Kommentarer- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback