1 kommentarer

Hej mina vänner!

Jag blev så trött på min gamla blogg och hade verkligen ingen inspiration till att blogga. Bestämde mig förra helgen att jag skulle skapa en ny blogg och försöka hitta mer inspiration, detta är resultatet. Min förra blogg skapade jag i jul 2009 och inriktade sig på fotografering, då det var det jag älskade under högstadiet. Sedan dess har mitt fotointresse så gott som tagit slut men jag ville inte helt plötsligt övergå till skönhet & smink som är mitt nya intresse - utan kände då att jag hellre ville skapa en helt ny blogg som inriktade sig på det. 
Nu när jag bloggar på denna domän kommer inte min gamla blogg uppdateras, men jag kommer fortfarande behålla den så jag & ni kan kika igenom arkivet då den faktiskt skapades för 6 år sedan och innheåller många foton och minnen under alla dessa år.
 
Hoppas ni tycker om och kommer följa mig här på min nya blogg - jag lovar att försöka uppdatera mer. 
Ang designen är den inte 100% klar; headern ska så småningom bytas ut och det kan hända lite ändringar inom de närmaste veckorna. Har ni något problem med designen kan ni gärna kommentera och skicka en bild på hur min blogg ser ut på eran dator. P.S Skriv gärna vad ni använder för webbläsare.

OBS!

Jag som använder AdBlock insåg precis att Panorama annonsen som finns på blogg.se förstör visningen av min header - suck. Någon som vet om den går att ta bort (förutom att bli PRO-medlem) eller flytta, så den hamnar under headern? Förr kunde man välja om man ville ha den på sin blogg, kan man inte det längre?

 
-----Kommentarer
Sanna | Beauty & Design

Dessvärre kan du inte ta bort eller flytta panoramaannonsen utan att bryta mot användarvillkoren och då kan blogg.se utan förvarning stänga av dig och även radera din blogg. Så jag rekommenderar inte att göra nåt där, utan uppmuntra till att använda adblocker istället :)

Svar: Förstod nästan det.. Vet att man kunde välja förr men hittade inget alternativ nu. Jag använder adblocker och störs inte av det man kan tänka mig att andra kanske gör det :)
Daniella Järpenberg
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback