1 kommentarer

Kristi himmelfärd spenderades i Stockholm.

I onsdags efter jobbet åkte jag och Rode upp till Stockholm för en liten mini-weekend där! Syftet med Stockholmstrippen var att åka till globen för att se 5 Seconds Of Summer spela - det var jättemysigt och bra. Förra året åkte jag, Rode & Izabella till Friends Arena för att se One Direction, så det kändes så kul att göra ungefär samma sak i år igen, då vi även träffade Izabella och hennes lillasyster. Jag tycker att det är kul att ha lite traditioner att se fram emot varje år - även om detta kanske inte är någon tradition än, men kanske blir, vem vet? 
I torsdags när vi vaknade kändes det som det var mitt i natten då vi hade ett rum utan fönster, men var ändå ganska pigg när vi sedan gick ner för att äta hotellfrukost och såklart ta en obligatorisk hotellfrukost-bild för att lägga ut på instagram. 

Torsdagen innehöll shopping och lite stress.

Efter frukosten gick vi ut på stan och kikade lite i butikerna vi inte har i Örebro, t.ex. Victorias Secret, Lush och Zara - dock komiskt nog handlade vi bara från de affärerna som finns här hemma (Tänkte visa er i en haulvideo vad jag köpte). När vi var inne på Lush skulle jag köpa deras Mask Of Magnaminty och vi tyckte vi hade hur mycket tid som helst innan tåget gick.. Men självklart kraschade deras kassasystem när jag skulle betala och när jag tillslut kunde betala var det endast 4 minuter kvar innan tåget gick - men vi hann som tur var med! 

Kort och gott - resan var väldigt lyckad och det var så roligt att umgås med Rode. Vi brukade umgås varje dag när vi gick i gymnasiet, men sedan dess har vi bara träffats 2 gånger.. Vi bestämde att nästa resa vi gör tillsammans är en spa-weekend. 

 
-----Kommentarer
Rode

Det var så mysigt verkligen! Glad för att vi gjorde det :) <3

Svar: Jag med, verkligen! ♥ Ser fram emot spa-resan i sommar, haha! :)
Daniella Järpenberg
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback