Maybelline New York; Color Tattoo 24hr On & On Bronze 

För några veckor sedan visade jag er min nya Mary-Lou Manizer som jag beställde från Bangerhead - idag tänkte jag visa ännu en favorit från samma beställning. Hade hört mycket bra om just denna produkt på bland annat youtube innan, vilket gjorde att jag beställde den. Ville ha något att ha på ögonlocken - något som gick snabbt att lägga på samt inte gav ett "för sminkat"-ansikte. Denna krämögonskugga blev en favorit på direkten! Den är väldigt krämig, ger lagom mycket glans på ögonlocket och framförallt; den "creasar" inte på mina ögonlock, det vill säga - den lägger sig inte i mina väck på ögonlocket. Jag har ett oljigt ansikte & ögonlock, vilket gör att mina concealers & foundations lägger sig i väcken om jag endast har det på ögonlocket, därför är det ett stort plus att ögonskuggan inte lägger sig i väcken. 
-----Kristi himmelfärd spenderades i Stockholm.

I onsdags efter jobbet åkte jag och Rode upp till Stockholm för en liten mini-weekend där! Syftet med Stockholmstrippen var att åka till globen för att se 5 Seconds Of Summer spela - det var jättemysigt och bra. Förra året åkte jag, Rode & Izabella till Friends Arena för att se One Direction, så det kändes så kul att göra ungefär samma sak i år igen, då vi även träffade Izabella och hennes lillasyster. Jag tycker att det är kul att ha lite traditioner att se fram emot varje år - även om detta kanske inte är någon tradition än, men kanske blir, vem vet? 
I torsdags när vi vaknade kändes det som det var mitt i natten då vi hade ett rum utan fönster, men var ändå ganska pigg när vi sedan gick ner för att äta hotellfrukost och såklart ta en obligatorisk hotellfrukost-bild för att lägga ut på instagram. 

Torsdagen innehöll shopping och lite stress.

Efter frukosten gick vi ut på stan och kikade lite i butikerna vi inte har i Örebro, t.ex. Victorias Secret, Lush och Zara - dock komiskt nog handlade vi bara från de affärerna som finns här hemma (Tänkte visa er i en haulvideo vad jag köpte). När vi var inne på Lush skulle jag köpa deras Mask Of Magnaminty och vi tyckte vi hade hur mycket tid som helst innan tåget gick.. Men självklart kraschade deras kassasystem när jag skulle betala och när jag tillslut kunde betala var det endast 4 minuter kvar innan tåget gick - men vi hann som tur var med! 

Kort och gott - resan var väldigt lyckad och det var så roligt att umgås med Rode. Vi brukade umgås varje dag när vi gick i gymnasiet, men sedan dess har vi bara träffats 2 gånger.. Vi bestämde att nästa resa vi gör tillsammans är en spa-weekend. 

 
----- 
 

Har suktat efter denna goding så (!) länge: Mary-Lou Manizer från The Balm.

Bangerhead har under en tid nu haft 20 % på all smink (de har tydligen det tills den 11/5), därför gjorde jag en beställning. Har inte köpt smink på väldigt länge men när jag såg att highlightern kostade 159 kr istället för 199 kr kände jag att jag var tvungen att köpa den, då jag suktat efter den så länge! Har tyvärr inte hunnit prova den så mycket än då jag fick hem paketet för unfegär en vecka sedan, samt då jobbar på en skola/fritids och inte brukar sminka mig mycket. Ska prova den så småning om - ser så många youtubers som älskar denna highlighter, vilket gör att jag har höga förhoppningar! 
 

Info om produkten (taget från Bangerheads hemsida):

Mary-Lou Manizer från theBalm en fantastisk multiprodukt som lyser upp såväl vardag som fest. Mary-Lou Manizer kan användas som highlighter, skimmer, ögonskugga eller varför inte svepa den över dekolletage, armar och ben för en extra stjärnglans. Resultatet blir silkesmjukt och med en svag glöd och lyster åt din hy. Med sin praktiska förpackning med inbyggd spegel är Mary-Lou Manizer en given följeslagare som ser till att du aldrig missar ett tillfälle att sprida lite extra glans i din omgivning.
 
-----