2 kommentarer
Syftet med denna nystartade blogg var att den skulle rikta in sig mycket på smink & skönhet, då det är något jag intresserar mig i. Tyvärr har det inte direkt blivit som jag tänkt mig - varken med bloggen eller med mitt privatliv. Som vanligt har jag jobbat mycket, speciellt nu i sommar när jag jobbar på två ställen. Innan sommaren jobbade jag på ett fritids under 8 månader i sträck, då jag var vikarie för en som varit sjukskriven. Ni ska veta hur jobbigt jag tyckte det var den dagen då jag skulle sluta, eftersom jag sedan skulle börja jobba på de ställena jag jobbar på nu. Jag tyckte (tycker) var så roligt att jobba där och att jobba med alla barn som gick där. Nog om det, efter detta har det hänt två relativt stora saker i mitt liv - jag har flyttat hemifrån & jag ska börja plugga på universitet i höst. Tanken var att bo hemma under den tiden jag skulle plugga, men sedan flyttade jag inom kort hemifrån, spontant och oplanerat. Jag bor på samma ort, i en etta på 44 kvm. Har bott här i ca 3 veckor nu och trivs väldigt mycket. 
Som sagt, ska jag även börja plugga i höst. Jag blev antagen till mitt förstahandsval och har nu, efter lite tänkande, tackat ja till utbildningen. Jag kommer under de närmsta fyra åren utbilda mig till förskolelärare & grundskolelärare för barn i åk 1-3, dock på distans. Jag är så spänd och nervös - både över själva "inskrivningen" samt över det faktum att programmet är på distans. Det fanns självklart möjlighet att inte plugga på distans, men jag känner inte att jag vill flytta till en helt ny stad, samt gå till skolan varje dag. Jag är medveten om att det kanske blir tuffare att plugga på distans, och att man också måste ha självdisiplin och verkligen plugga. 
Hur som helst, ville bara uppdatera om läget just nu, så får vi helt enkelt se vad som händer. Ha det bra.
 
Ps! Följ mig på instagram (ddaniellaa) eller twitter (ddaniellaas) om du vill följa mitt liv!
 
 
-----Kommentarer
Sanna | Beauty & Design

Gud vad roligt Daniella :) kommer du jobba under tiden du pluggar eller kör du bara CSN? Det låter som ett bra val om du tyckte så mkt om att jobba som vikarie! Och vad avis jag blir på att du har 44kvm ;p vi har bara 25 i Stockholm och det är sååå litet... Hoppas du finner tid att blogga mer, jag läser så gärna :)

Svar: Tack så mycket Sanna! Tanken är att jag ska plugga & jobba samtidigt, alltså ska jag inte ta något CSN lån. Har några fasta tider på Hemköpsbutiken jag jobbar extra på, sen vet jag att det alltid kommer finnas jobb på skolan jag jobbade på innan, då de inte finns så många vikarier här på orten där jag bor. Förhoppningsvis blir det som jag planerat, har dock en känsla av att det kommer bli mer jobb än jag förväntar mig.. Måste försöka lära mig att säga nej - plugget måste ju alltid gå först! :) Oj, 25 kvm! Jag förstår verkligen att du tycker det är litet, jag kan inte ens föreställa mig att bo så litet, haha.. Men sen är det klart att priset på boenden och storleken har stor betydelse beroende på vart man bor, jag bor i ett litet samhälle ca 40 minuter utanför Örebro. Jag känner verkligen att jag bor i en lyxlägenhet, haha!
Måste bara säga att jag tycker det är så roligt att du läser min blogg och följer mig på andra sociala medier, när du faktiskt är en stor inspiration för mig! Älskar verkligen allt du gör - du är så duktig! :)
Daniella Järpenberg

Johanna

Vad spännande att flytta och plugga! Det är alltid läskigt med förändring men du har ju gjort fantastiska val!

Ha en fantastisk dag

Svar: Ja, det är verkligen både läskigt och spännande! Förhoppningsvis blir det bra :)
Daniella Järpenberg
- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback