0 kommentarer
Idag är det den sista dagen på 2015. Jag tycker att det känns som att jag står på samma ruta som för ett år sedan, men innerst inne vet jag att det inte är så. Enda sedan jag tog studenten i juni 2014 har jag jobbat flera dagar i veckan, varje vecka. Jag har nu i mellandagarna haft 6 dagar ledigt, vilket är första gången sedan i augusti 2014 Som jag är ledig så många dagar i streck. Jag är en människa som tycker om att jobba och lätt blir rastlös om jag inte jobbar, men samtidigt känner jag att jag måste få ledigtid ibland. Nu jobbar jag 3 dagar i veckan som resurs i en klass, på en skola, plus 3-4 dagar i veckan på Hemköp, samtidigt som jag pluggar heltidsstudier. Även om jag kanske inte vill erkänna det, tror jag att jag har tagit lite vatten över huvudet. Jag tycker om det - annars skulle jag inte göra det jag gör - men ska man räkna de dagarna jag inte har schemalagda jobbpass eller pluggdagar, är jag endast ledig en helg var tredje vecka. Frågan är väl hur bra det egentligen är, och hur länge jag orkar. 
 
Även om jag känner att jag fortfarande står kvar på samma ruta som för ett år sedan, har det hänt saker under detta år som bevisligen gjort skillnad i vart jag står idag. Jag har bland annat tagit ett stort steg ur min comfortzone, nämligen då jag flyttade hemifrån. Jag bestämde mig även för att jag ville börja plugga till grundskolelärare. 
 
Jag hoppas att detta år förändrar mig mer som person samt blir ett lugnare år än vad 2015 har vart.. Gott nytt år allihopa! 
 
-----Kommentarer- Jag fotar (& filmar) med en Canon EOS 550D eller min iPhone 6S+
- Det är förbjudet att kopiera mina bilder utan tillåtelse.
- Spam och "Läs min blogg"-kommentarer tas bort.
- Kommentarerna granskas innan publicering.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback